Αρχική / Νέα-Ανακοινώσεις / Τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων στις μεταλλικές κολώνες του στεγάστρου στην αυλή του σχολείου

Τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων στις μεταλλικές κολώνες του στεγάστρου στην αυλή του σχολείου

Την Παρασκευή το απόγευμα 8 Μαρτίου, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας εργάστηκαν μέχρι αργά και τοποθέτησαν 6 προστατευτικά στρώματα, στις μεταλλικές κολώνες του στεγάστρου της αυλής, τα οποία είχαν φθαρεί. Η προμήθεια και η τοποθέτηση των προστατευτικών στρωμάτων ήταν απαραίτητη διότι δημιουργεί επιπλέον συνθήκες ασφάλειας για τα παιδιά του σχολείου μας.

Επίσης, θα ήθελα να αναφερθώ στην όμορφη δράση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, αναφορικά με την προσφορά αποκριάτικης μάσκας σε όλα τα παιδιά του σχολείου την Τσικνοπέμπτη! Ως Διευθυντής του Σχολείου και εκπρόσωπος του Συλλόγου Διδασκόντων θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Παπαδάκη Κατερίνα, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την όμορφη συνεργασία που έχουμε, αλλά και για τη φροντίδα που πάντα δείχνουν για τις ανάγκες του σχολείου και των παιδιών!

Δείτε επίσης

Τα παιδιά συνεχίζουν να φυτεύουν!

Τα παιδιά των τμημάτων Α2 & Β1, μαζί με τους/τις εκπαιδευτικούς τους, συνέχισαν να φυτεύουν …