Αρχική / Νέα-Ανακοινώσεις / Σύσταση επιτροπής διεπιστημονικής υποστήριξης (ΕΔΥ)

Σύσταση επιτροπής διεπιστημονικής υποστήριξης (ΕΔΥ)

Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια των δράσεων του Σχολικού Δικτύου Εκπαίδευσης και Υποστήριξης (ΣΔΕΥ), στο σχολείο μας έχει συγκροτηθεί Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ). Η ΕΔΥ αποτελεί ένα νέο θεσμό με σκοπό τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών της σχολικής κοινότητας. Έργο της ΕΔΥ αποτελεί η υλοποίηση εξατομικευμένων και ομαδικών παρεμβάσεων ενίσχυσης και ενδυνάμωσης των γνωστικών και ψυχοκοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών, παιδαγωγική και συμβουλευτική ψυχοκοινωνική στήριξη σε εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η ΕΔΥ απαρτίζεται από τη Διευθύντρια του σχολείου (κ. Χρονάκη), την Ψυχολόγο (κ. Μανδυλά), την Κοινωνική Λειτουργό (κ. Σκεπάρνη) και την εκπαιδευτικό του Τμήματος Ένταξης (κ. Κουκουράκη), σε συνεργασία με τον/την εκπαιδευτικό τάξης και θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη. Η υποστήριξη από την ΕΔΥ περιλαμβάνει γνωριμία με μαθητές/τριες, συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, ομαδικές συναντήσεις και ατομικές συναντήσεις με γονείς μαθητών.

Όσοι γονείς επιθυμούν να επικοινωνήσουν με την Ψυχολόγο και την Κοινωνική Λειτουργό μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του σχολείου (2810234768) ή να αποστέλλουν email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση (32dimiraira@sch.gr).

Δείτε επίσης

Τέμπη 28/2/2023

Μες την κοιλάδα των Τεμπών Φόβος των μηχανοδηγών Ένα τεράστιο γιατί στο στόμα όλων μας …