Αρχική / Νέα-Ανακοινώσεις / Πλατφόρμα edupass

Πλατφόρμα edupass

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου αλλάζει η πλατφόρμα δήλωσης του αρνητικού αποτελέσματος self test για τους μαθητές των σχολείων. Θα μπαίνετε πλέον στην πλατφόρμα edupass.gov.gr, στην οποία ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr και η διαδικασία έκδοσης της Σχολικής Κάρτας για COVID-19.

Οι υπόχρεοι εισέρχονται στην πλατφόρμα edupass.gov.gr, συνδέονται με κωδικούς taxisnet και δηλώνουν την πρόθεση φυσικής παρουσίας τους στους χώρους της σχολικής μονάδας, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα της σχολικής μονάδας τους η κατάστασή τους.

Α) Αν έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου, η δήλωση αυτή πρέπει να γίνει μία μόνο φορά

Β) Για τα self-test, η δήλωση θα γίνεται 2 φορές την εβδομάδα ακριβώς όπως γινόταν μέχρι τώρα πριν την είσοδό των μαθητών/-τριών στο σχολείο την Τρίτη και Παρασκευή

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία της χώρας πέντε (5) δωρεάν self-test για τον απαραίτητο αυτοδιαγνωστικό έλεγχο των μαθητών/-τριών κατά το διάστημα από 5 έως 22 Νοεμβρίου.

Δείτε επίσης

Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό Πρόγραμμα Παρουσίασης του Τρίαθλου

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας το εκπαιδευτικό ενημερωτικό πρόγραμμα παρουσίασης του Τρίαθλου, …