Αρχική / e-twinning / eTwinning Project Our Tree of Wishes

eTwinning Project Our Tree of Wishes

 

Our Tree of Wishes ονομάζεται το eΤwinning project που θα υλοποιήσουν οι μαθητές των δύο τμημάτων της Δ΄Τάξης του σχολείου μας τη σχολική χρονιά 2019-20 σε συνεργασία με τις εκπαιδευτικούς των Αγγλικών και των Εικαστικών. 

Το eΤwinning είναι η Κοινότητα των Σχολείων της Ευρώπης. Πρόκειται για μια Eυρωπαϊκή δράση μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές Eυρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη.

Our Tree of Wishes

Μαθητές ηλικίας 7 – 15 από διάφορες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο συνεργάζονται για να δημιουργήσουν το δικό τους Δέντρο των Ευχών. Οι ευχές όλων μας, γραμμένες σε κάρτες στην Αγγλική γλώσσα, θα ταξιδέψουν από χώρα σε χώρα και τελικά θα διακοσμήσουν το συνεργατικό μας δέντρο λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2019.

Οι εργασίες των παιδιών θα αναρτώνται στο TwinSpace, μία κοινή ηλεκτρονική πλατφόρμα, που αποτελεί χώρο απόθεσης, αλληλεπίδρασης και επικοινωνίας συνεργαζόμενων μαθητών και εκπαιδευτικών.

Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την επικοινωνία στην Αγγλική γλώσσα, να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και να δουλέψουν ομαδικά. 

Τα σχολεία που συμμετέχουν στο χάρτη της Ευρώπης.

To video που ετοιμάσαμε για την παρουσίαση του project

Η γκαλερί των συνεργαζόμενων σχολείων.

Powered by emaze

Το Logo του σχολείου μας για το project όπως δημιουργήθηκε από τους μαθητές των δύο τμημάτων της Δ’ Τάξης με την εκπαιδευτικό των Εικαστικών.

Το γράμμα που ετοιμάσαμε με ευχές για όλα τα σχολεία που συμμετέχουν στο project

Οι κάρτες με τις ευχές των μαθητών μας

Το δέντρο των ευχών μας

 

Το eTwinning project μας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης