Αρχική / Νέα-Ανακοινώσεις / Ενημέρωση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Ενημέρωση για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Όπως πληροφορηθήκατε, από τη Δευτέρα 16/11/2020 αναστέλλεται η λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων. Είμαστε εν αναμονή των εγκυκλίων από το Υπουργείο Παιδείας. Θα σας ενημερώσουμε για το πώς θα λειτουργήσει η τηλεκπαίδευση μόλις μας σταλούν οι σχετικές οδηγίες. Όλοι οι εκπαιδευτικοί είμαστε σε διαδικασία προετοιμασίας, καθώς οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για όλους μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά και ελπίζουμε ότι δεν θα αποχωριστούμε τους μαθητές μας για πολύ.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων που ξεκινούν από την Τετάρτη 18/11/2020 και ο σύνδεσμος του κάθε εκπαιδευτικού ώστε να μπαίνουν τα παιδιά να παρακολουθούν τα μαθήματα θα σας αποσταλλούν με email μέχρι το πρωί της Τετάρτης.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε ένα βίντεο με οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας webex από μαθητές για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.

https://www.youtube.com/watch?v=DSSoczB4-NE&ab_channel=%CE%9C%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%82%CE%91%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%82&fbclid=IwAR3nPLihKT_ct_QxAYBkn6eZMVP39neYu8sAMolhWxy3McXigJiStwrjwP8

Δείτε επίσης

Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό Πρόγραμμα Παρουσίασης του Τρίαθλου

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας το εκπαιδευτικό ενημερωτικό πρόγραμμα παρουσίασης του Τρίαθλου, …