Αρχική / Νέα-Ανακοινώσεις / Εγγραφές στην Α’ Τάξη Σχολικό Έτος 2019-2020

Εγγραφές στην Α’ Τάξη Σχολικό Έτος 2019-2020

Από 6 έως 20 Μαΐου 2019 πραγματοποιούνται οι αιτήσεις εγγραφών των μαθητών/τριών που γεννήθηκαν από 1-1-2013 έως 31-12-2013 και θα φοιτήσουν στην Α’ Τάξη Δημοτικού Σχολείου κατά τη σχολική χρονιά 2019 – 2020. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:


1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας: Δεν απαιτείται η προσκόμιση από τους γονείς αλλά αναζητείται από το ίδιο το Σχολείο.
2. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου: Θα την πάρετε από το Νηπιαγωγείο.
3. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του/της μαθητή/τριας ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο να φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
4. Ατομικό Δελτίο Υγείας (Α.Δ.Υ.Μ.): Θα την πάρετε από το Σχολείο και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς.
5. Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας: Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας (συμβόλαιο, λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΗ κ.λπ.).

Δείτε επίσης

Τα πρωτάκια μας φυτεύουν!

Την Παρασκευή 12 Απριλίου τα πρωτάκια του Α1 τμήματος, με τις εκπαιδευτικούς κ. Μουρτζάκη Μαρία …