Αρχική / Νέα-Ανακοινώσεις / Αποφοίτηση ΣΤ τάξης 2022

Αποφοίτηση ΣΤ τάξης 2022

Έφτασε και φέτος η στιγμή που αποχαιρετήσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας. Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 τα παιδιά μαζί με τους δασκάλους τους παρουσίασαν ένα απολαυστικό θέαμα που τα είχε όλα! Μίλησαν για τα χρόνια τους στο 32ο Δημοτικό Σχολείο και θυμήθηκαν τους δασκάλους τους, τραγούδησαν όμορφα τραγούδια σε όλες τις γλώσσες με τη συνοδεία της δασκάλας της Μουσικής, παρουσίασαν χορό και θεατρικό δρώμενο με θέμα τη διδασκαλία στα χρόνια του Covid και της τηλεκπαίδευσης, που επιμελήθηκαν ο δάσκαλος και η δασκάλα της ΣΤ τάξης.

Μας έκαναν να γελάσουμε και να συγκινηθούμε και νιώσαμε περηφάνεια για όλους τους μαθητές μας. Τους ευχόμαστε να έχουν πάντα υγεία και τύχη στη ζωή τους και να κάνουν όλα τα όνειρά τους πραγματικότητα. Θα τους θυμόμαστε όλους με πολλή αγάπη. Η γιορτή των παιδιών έκλεισε μέσα σε κλίμα συγκίνησης για όλους με λευκά μπαλόνια να υψώνονται στον ουρανό! Καλή πρόοδο και καλή αρχή στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους!

Η διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη στήριξη και την προσφορά του.

Καλό καλοκαίρι!!!

 

Δείτε επίσης

Τέμπη 28/2/2023

Μες την κοιλάδα των Τεμπών Φόβος των μηχανοδηγών Ένα τεράστιο γιατί στο στόμα όλων μας …