Αρχική / Νέα-Ανακοινώσεις / Αποφοίτηση ΣΤ’ Τάξης 2020-2021

Αποφοίτηση ΣΤ’ Τάξης 2020-2021

Μέσα σε κλίμα χαράς, αλλά και έντονης συναισθηματικής φόρτισης αποχαιρετήσαμε την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας που ανοίγουν τα φτερά τους για το Γυμνάσιο. Η χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, οι συνθήκες δύσκολες για όλους, αλλά η λήξη της μας βρίσκει πιο δυνατούς και μας διδάσκει ότι με συνεργασία, αλληλεγγύη, αγάπη και αισιοδοξία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Οι δασκάλες των δύο τμημάτων της ΣΤ’ τάξης παρουσίασαν τα παιδιά, τα οποία έγραψαν δυο λόγια μέσα από την καρδιά τους και μας θύμισαν την εξαετή πορεία τους στο Δημοτικό. Μνημόνευσαν τους δασκάλους τους, τους συμμαθητές τους, τον διευθυντή μας κ. Καρπετάκη και μίλησαν για τα συναισθήματά τους, τόσο για όσα πέρασαν, αλλά και για όσα ανοίγονται μπροστά τους. Μας συγκίνησαν με τα τραγούδια που μας είπαν με τη συνοδεία του μουσικού μας και έκλεισαν με ένα χορό που επιμελήθηκε η γυμνάστρια μας.

Τους ευχόμαστε να είναι πάντα καλά, να μην το βάζουν κάτω, να κυνηγάνε τα όνειρά τους και να θυμούνται πάντα με αγάπη το πρώτο μεγάλο σχολείο της ζωής τους. Να είναι καλοτάξιδα και καλότυχα και καλή πρόοδο!

Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς όλων των παιδιών μας για την εξαιρετική συνεργασία και ιδιαίτερα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή του.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Δείτε επίσης

Η Γ τάξη και η Τέχνη

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν αφιερωμένη στην τέχνη για τους μαθητές του Γ2. Ξεκίνησαν με …